Livrare și Retur

Pentru a edita această pagină, conectați-vă la panoul de control și accesați Storefront › Web Pages. Faceți clic pe Editați lângă pagina Expediere și returnări și puteți modifica acest text. Mai jos este prezentat un exemplu de politică de returnare, pe care îl puteți modifica după cum este necesar.


Politică Retur

Este posibil să returnați cele mai multe articole noi, nedeschise, în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costurile de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul erorii noastre (ați primit un articol incorect sau defect etc.).

Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea dvs. în termen de patru săptămâni de la livrarea coletului către expeditorul de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim întoarcerea dvs. de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar procesării returnării dvs. după ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar banca dvs. să proceseze solicitarea noastră de rambursare (5-10 zile lucrătoare).

Dacă trebuie să returnați un articol, vă rugăm să Ne Contactați cu numărul comenzii dvs. și detalii despre produsul pe care doriți să îl returnați. Vom răspunde rapid cu instrucțiuni despre cum să returnați articolele din comanda dvs.


Livrare

Putem expedia la orice adresă din țară. Rețineți că există restricții pentru unele produse.

Când plasați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. pe baza disponibilității articolelor dvs. și a opțiunilor de livrare pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de livrare pe care îl alegeți, estimările datei de livrare pot apărea pe pagina ofertelor de livrare.

De asemenea, rețineți că tarifele de expediere pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate ponderile vor fi rotunjite la următorul kilogram complet.